Myfamily Kinesisk nakenhund IDtag

Myfamily Kinesisk nakenhund IDtag

Chinese crested, eller kinesisk nakenhund som mange kaller den, er en miniatyrhund som man mener har oppstått i Kina, men som har en rasestandard som stammer fra Storbritannia. Den finnes i to varianter, kalt chinese crested og chinese crested powderpuff, som har samme rasestandard.

Nå kan du bestille håndlakkert ID merke laget av ikke allergifremkallende materialer.

GRATIS GRAVERING INKLUDERT I PRISEN!
Om du ønsker gravering, legg ved kontakt info du vil ha på ID taggen når du bestiller.

Vi anbefaler kun navn og telefonnummer.
Grunnen til dette er at mer info, gir mindre skrift, og mindre synlighet.
(Om du ved en feiltakelse oppgir feil navn og/ eller telefonnummer kan vi dessverre ikke akseptere reklamasjon på varen.)

Vi anbefaler gravering kun på 2 linjer

Laget i Italia

Pris:

kr229.00 Inkl. mva

Facebook
Twitter
Pinterest
EAN: 8055960259908 SKU eldMFR115 Categories , , , , Tags ,

Hos oss betaler du trygt og direkte til vår samarbeidspartner, og du kan velge mellom Klarna, Dintero, Vipps, PayPal eller bank. -kredittkort. Bedrifter kan velge faktura med 30 dagers forfall.

Beskrivelse

Myfamily Kinesisk nakenhund IDtag

Rasen står i standarden oppført med England som hjemland og Kina som opprinnelsesland.

Det er mange teorier om opprinnelse, hvor noen kan underbygges av fakta, andre ikke, og det er generelt lite litteratur å støtte seg på.

Den mest troverdige/sannsynlige teorien er at opprinnelsen til de 3 hårløse rasene; The Chinese Crested, Xoloitzcuintli og Peruvian Inca Orchid, er en spontan mutasjon som oppsto i Sør og/eller Sentral-Amerika for 3000-4000 år siden, og senere spredte seg utover verden med sjøfarere og oppdagelsesreisende, og at alle 3 rasene har sitt utspring i Xoloen. Det er funnet figurer av nakne hunder i f.eks. graver etter Aztek-indianere, som underbygger denne teorien.

Selv om Chinese Crested er en gammel rase er den forholdsvis ”ny” her i Norge, de første Chinese Crested kom til Norge i 1984/85, og i 1986 ble de to første valpekullene registrert i Norge.

Myfamily Kinesisk nakenhund IDtag

My-Family hundetegn Kinesisk nakenhund – Skjønnhet, unikhet, konstant søken etter perfeksjon. MyFamily Friends-samlingen tilbyr hundrevis av ID-merker som representerer de mest populære hunde- og katterasene, nøyaktig gjengitt i hver detalj. Hver brikke, håndemaljert, er et Made in Italy håndverkerunderverk som fascinerer for sin store uttrykksevne og utrolige sannhet. Et perfekt eksempel på hvordan en metallgjenstand kan vekke følelser. Laget i Italia

Brand

MyFamily

MyFamily
My-family.no

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.