Om oss

Please call my family

Hvem er vi

Dersom din hund eller katt kommer bort, vet noen hvordan de får tak i deg?

Vi er en del av Tropehagen, som har hatt lidenskap for dyr og dyrs velferd og trivsel siden 1990. Hos oss handler du trygt og raskt, vi graverer dineID merker og sender fra vårt lager i Trondheim.

MyFamily Hushtag Hjerte ID Tag-Aluminium med plast kant
My Family design
Myfamily hundeskilt
My-family

Verdens største produsent av ID merker.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

My-family logo
Vision

Quis nibh rhoncus habitasse suscipit semper. Mauris ullamcorper posuere ad netus condimentum taciti.

Mission

Vår mission er å påvirke til at alle hunder og katter i Norge har ID merke med inngravert navn og telefonnummer.

Hode

Made in Italy er “hode”, fordi det representerer den historiske italienske evnen til å rasjonalisere en følelse og overføre den til et objekt. Når et produkt ikke genererer følelser, er det for oss alltid en bortkastet mulighet.

Hender

Made in Italy er “hender”, fordi håndverksverdenen vi kommer fra minner oss om at å skape betyr å forme materialet for hånd. I MyFamily, når det er mulig, legger vi til et snev av ekte håndverk: vi glaserer, pusser, sliper produktene våre for hånd. Vi kutter huden, vi fletter den.

Hjerte

Laget i Italia er “hjerte”. Å lage produkter som bringer lykke til de som kjøper dem er avgjørende, men det er like viktig å sikre de beste arbeidsforholdene for de som produserer og designer dem. Vi lager alt i Italia, her, i vårt selskap, hvor vi kan verifisere at hver person jobber rolig og komfortabelt.

Hundeskilt Google
TROPEHAGEN